6-8 jarigen

GYM GROEP 3 en 4  van de basischool
Zoals in al onze lessen is het doel van deze recreatie gymlessen vooral het samen plezier hebben in bewegen. De bewegingsactiviteiten die aangeboden worden zijn heel divers. Veel van de stof vanuit de kleutergroep wordt in een andere / moeilijkere variant aangeboden. Zo werken we vaak in groepjes waarbij het elkaar assisteren dan vaak centraal staat. We bieden hierbij de basisbeginselen van het turnen aan. Tevens wordt er ook veel aandacht besteedt aan het groeps gebeuren bijv. door verschillende vormen van bal spelen en/of tik en afgooispelen. Verder komen er nog andere activiteiten aan bod die voor deze leeftijdsgroep aantrekkelijk en erg uitdagend zijn.

Je moet hierbij denken aan atletiekonderdelen/ acrogym/ stoeispelen etc.
Bij alle activiteiten is het van belang dat ieder kind op zijn eigen niveau kan werken en zich verder kan ontwikkelen.

De hoofdzaak blijft plezier hebben in het bewegen.

Tot slot ...

Wij hopen dat je na het lezen van al deze informatie nieuwsgierig bent geworden. Heb je ook zin om een keer mee te doen ??

Zie dan op deze website de lijst met contactpersonen. En neem contact op met bijv. de secretaris en zij kan je verder informeren. Of kom gewoon even langs in Sportcentrum Eekeburen op de woensdag van 17.30 uur tot 18.30 uur.

Geïnteresseerde jeugdige sporters kunnen (zonder aankondiging) vrijblijvend 1 of 2 lessen naar keuze meedoen om te kijken of het bevalt. Als de trainingen naar wens zijn kan men bij de leiding om een inschrijfformulier vragen of via onze website zich definitief aanmelden voor een gymgroep.

Wij hopen dat deze informatie je een eindje op weg helpt.

Tot ziens in Sportcentrum Eekeburen