Gym voor 12 jaar en ouder

De gymgroep 12 plussers

Wij zijn meisjes 12 tot 15 jaar oud en gymmen op woensdagavond van 18.30-19.30 uur in Sportcentrum Eekeburen  te Niekerk. Onze groep bestaat nu bijna 2 jaar. Iedere woensdag krijgen we training van Derk Ottema . De meeste meiden in deze groep zitten al vanaf de basisschool op gymnastiek  en gymmen al veel jaren met plezier. Er zijn ook meisjes die er pas op zitten en die hard meetrainen.

Elk jaar zijn we druk bezig met voorbereiden van een paar leuke acts voor onze uitvoering. Daarnaast zijn we ook druk bezig met allerlei andere turnonderdelen en werken we aan onze conditie.

Soms zijn we ook druk bezig met het onderhouden van onze sociale contacten , wat door onze trainer niet altijd gewaardeerd kan worden , want de gezelligheid staat bij ons voorop. Toch probeert Derk ( onze trainer ) ons dan weer bij de les te trekken zodat er ook weer wat geleerd gaat worden.

Gezelligheid staat bij ons voorop.

Wat doen we zoal op de training ?

 

We trainen turnonderdelen zoals het maken van overslagen over de kast en op de lange mat. Veel spring onderdelen met en zonder minitramp maar ook ringen en trapeze komen aan de orde. In deze groep zijn niet alleen meisjes maar ook jongens van harte welkom. Je ziet SNO heeft voor iedereen wat te bieden.

Trainingstijden ?

 

Heb je na het lezen van deze informatie of bent je al langer op zoek naar een uurtje sociaal en actief bewegen dan kun je terecht in het Sportcentrum Eekeburen en wel op de woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur.

Of je kunt (zonder aankondiging) vrijblijvend 1 of 2 lessen naar keuze meedoen om te kijken of het bevalt. Of je kunt via de contactpagina op deze website iemand benaderen voor meer informatie. Als de trainingen naar wens zijn kan men bij de leiding om een inschrijfformulier vragen of via onze website zich definitief aanmelden voor deze onze conditiegroep -groep.

Wij hopen dat deze informatie je een eindje op weg helpt.

Tot ziens in Sportcentrum Eekeburen